20 Haziran 2008 Cuma

Özel ders servisimiz hizmete girdi....

Değerli okuyucularımız, sizlerden gelen istek ve ihtiyaçlar doğrultusunda sitemizin özel ders bölümüne ihtiyaç duyduğuna inandık. Sitemizin sadece öğretmen sitesi değil, öğrenci-veli-öğrenci buluşma noktası olmasından dolayı bu servisimizin çok yararlı ve faydalı olacağına inanıyoruz.

Değerli öğretmenler; sitemizin özel ders servisi aracılığıyla öğrenci bulabilmek için sitemize üye olup özel ders bilgilerinizi girmeniz yeterli.

Öğretmenler: Özel ders vermek amacıyla bilgilerinizi kaydetmek için tıklayın...

Değerli velilerimiz; biliyoruz ki sizin en çok merak ettiğiniz ve yapıp yapmama konusunda kararsız kaldığınız konu, çocuğunuzun özel derse ihtiyacı olup olmadığıdır. Ülkemizde 20-40 kişilik sınıflarda verilen eğitim-öğretim faaliyetleri, dersleri alan öğrencilerin büyük bir kısmına faydalı olmakla beraber eksik kalan kısımların olduğu da kesindir. Burada ne öğretmen ne de öğrenci suçludur. Tüm öğrencilerin yüzde yüz öğrenememelerinin nedeni her öğrencinin öğrenme hızının ve öğrenme yönteminin farklılık göstermesinden kaynaklanmaktadır. Çoklu sınıf ortamlarında da her öğrencinin ayrı ayrı öğrenme hızı ve yöntemine uygun ders işlemek mümkün olamamaktadır.

Veli ve Öğrenciler: Özel ders için öğretmen aramak için tıklayın...

İşte bu noktada öğrencinin öğrenme hızına ve yöntemine uygun özel ders alması önem kazanmaktadır. Çocuğunuzun çoklu sınıf ortamlarında bulunan diğer öğrencilerden farklı öğrenme hızı ve yöntemine sahip olmasından dolayı derslerinden geri ya da eksik kaldığını düşünüyorsanız, çocuğunuza özel ders vermenizi tavsiye ederiz.

Sitemizin özel ders servisini ziyaret etmek için tıklayın...

Oyunlar servisimiz hizmete girdi

Uzun bir aradan sonra tekrar bloğumuzda sizinle buluşma imkanını bulduk değerli ziyaretçilerimiz. Bu günkü yazımızda size yeni bir servisimizi tanıtacağız. İletişim sayfamızdan ve üyelerimizin profilinden anladığımız kadarıyla sitemizi öğretmen/eğitimcilerin kullanmasının yanında öğrenci ve velilerde yüksek yoğunlukta kullanmaktadır. İşte bu istatistiğin ışığında sitemizi öğrencilerin daha fazla vakit geçirebileceği bir yer haline getirme düşüncesi doğdu. Bu düşünce sonucunda sitemize oyunlar bölümünü ekledik. Bu bölümde öğrenciler (öğretmen ve velilere de hitap edebilir) değişik kategorilerde eğlenme , vakit geçirme, zeka geliştirme amaçlı oyunlar oynayarak yararlanabilirler.

Umarız bu servisimizi beğenir, zevkle kullanırsınız.

Oyunlar bölümümüze girebilmek için tıklayın...

Bir dahaki yazımızda görüşmek üzere hoşçakalın...

Mesaj kutusu bölümümüz tekrar yayında

Değerli okuyucularımız, sitemizi hızlandırma çalışmaları kapsamında yayınını durdurduğumuz iletiler (mesajlar) servisimizi tekrar kullanımınıza sunduk. Bu sayfamızın artık daha hızlı ve kullanışlı olduğunu farkedebilirsiniz.

Bir dahaki yazımızda görüşmek üzere hoşçakalın...

Mesajlar bölümüne gözatmak için tıklayın...