29 Aralık 2007 Cumartesi

Rss Servisimiz Hizmete Girdi...

Merhabalar değerli ziyaretçilerimiz.

Sitemizden daha fazla ve hızlı yararlanabilmeniz için sürekli çalışıyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde yeni dosyalardan haberdar olabilmeniz için dosya takip sistemimizi kurmuştuk. Bu sistemde, seçtiğiniz kategoride yeni eklenen dosyalar eposta adresinize eposta ile haber veriliyordu. Bu uygulamamız hala devam etmektedir. Şimdiki yeniliğimiz ise eğitim haberlerini ve seçtiğiniz kategoride yeni eklenen dosyaları xml/rss ile takip etme servisimiz. Bu servis sayesinde takip ettiğiniz kategoriye yeni eklenen dosyaları ya da yeni eklenen haberleri seyredebileceksiniz. Xml /rss ile takip yapmak için bir program ya da rss sitesi kullanmanız gerekmektedir.

Rss ile ilgili daha fazla bilgi için http://www.rssnedir.com sitesinden bilgi alabilirsiniz.

Biz size http://www.google.com/reader/ ile rss takibi yapmanızı tavsiye ediyoruz. Bunun için sitemizden http://www.sinifogretmeniyiz.biz/xml.asp sayfasına gidip istediğiniz kategorinin rss ekle ikonuna tıklayıp çıkan listeden google'u seçmeniz gerekmektedir. Çıkan sayfada iki bölüm bulunmaktadır. Sol tarafta igoogle sayfanızda takip için , sağ tarafta ise google reader sitesinden takip için onay bulunmaktadır. Sol tarafı seçerseniz ve google sitesinde özel başlangıç sayfası (igoogle) kullanıyorsanız özel başlangıç sayfanızdan seçtiğiniz kategoriyi takip edersiniz. Sağ tarafı seçerseniz google'ın rss takip etme servisi yardımıyla yeni eklenen bilgileri takip edebilirsiniz. Google'dan başka bu hizmeti veren bir çok site ve program bulunmaktadır. Tercih size kalmış istediğinizi seçebilirsiniz.

Umarız bu hizmetimiz sizin için yararlı olur.
Bu hizmetimizi geliştirmemize yardımcı olmak için ya da karşılaştığınız sorunlar için http://www.sinifogretmeniyiz.biz/iletisim.asp adresinden bize yazabilirsiniz.

Sağlıcakla kalın

Anketler servisimiz hizmete girdi

Merhabalar değerli ziyaretçilerimiz.

Eğitim içerikli sitemizin, alanında gündem oluşturması ve gündemi takip edebilmesi için siz değerli ziyaretçilerimizin görüşüne ihtiyacı olduğunu farkettik. Bu kapsamda sitemize anketler servisimizi ekledik. Sağ menünen Anketler bağlantısına tıklayarak ulaşabileceğiniz gibi anasayfada yayınlanan güncel anket kısmından oy kullanarak ta anketler servisimize ulaşabilirsiniz.

Anketler sayfamızda üye olmadan oy kullanabilinmektedir. Ancak her anketi bir bilgisayardan bir kere oylayabilirsiniz. Anketlere yorum ekleyebilmeniz de mümkündür. Eğer eğitimle alakalı güzel bir anket fikriniz varsa bunu bize bilgi@sinifogretmeniyiz.biz eposta adresiyle bildirebilirsiniz.

Anketler servisimiz ile ilgili yaşadığınız ya da yaşayacağınız her türlü sorunu lütfen çözebilmemiz için bize iletiniz.

İlginizden dolayı teşekkür eder, yeni yılın hepinize sağlık mutluluk ve huzur getirmesini dileriz

Anketler servisimize ulaşmak için http://www.sinifogretmeniyiz.biz/anketdiger2.asp

14 Aralık 2007 Cuma

Sitemizin Bloğu yayına başlıyor...

Merhaba değerli Sınıf Öğretmeniyiz Biz kullanıcıları. Sitemizin yeniliklerini buradan takip edebileceksiniz.. Çok yakında yazılarımız burada yayınlanacak.